ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

F3D88D35BF94309D77855E4ABF6672CBΒρισκόμαστε στην Άνοιξη, που ως εποχή προτρέπει στον Έρωτα. Και Έρωτας σημαίνει Δημιουργία. Διανύουμε την εποχή της γέννησης και της ανάπτυξης. Μιας περιόδου που συνηγορεί στη δημιουργία της Ελπίδας για την επίτευξη των στόχων.
Ο Ήλιος, ήδη βρίσκεται στην αρχή ενός νέου κύκλου, ενός νέου ταξιδιού στο ζωδιακό κύκλο, καθώς φιλοξενείται από το παρορμητικό

 

 

Share

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ
Ιδιαίτερα δυναμικοί εμφανίζεστε προς το περιβάλλον σας το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του φετινού Απρίλη.
Εάν θέλετε να είστε μέσ’ στο πνεύμα τις εποχής θα χρειαστεί να επανεξετάσετε τις θέσεις και τις απόψεις σας τουλάχιστον σε σχέση με την ενασχόλησή σας κατά τη διάρκεια του δευτέρου δεκαημέρου.

Share

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

showarticleimage2.phpΑγαπητοί μου φίλοι,
Φτάσαμε και στο Μάρτη για να ολοκληρώσουμε με το κλείσιμό του και το κλείσιμο του πρώτου τριμήνου του 2014 όπου οι πλανητικές διατάξεις φέρνουν μία σειρά από εξελίξεις – γεγονότα στο παγκόσμιο στερέωμα, τόσο σε κοινωνικό – πολιτικό όσο και σε γεωλογικό επίπεδο και στα μετεωρολογικά φαινόμενα.

Share

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ
Μια αναπότρεπτη τάση να ερευνήσετε τα κατάβαθα της ψυχής σας, αναζητώντας τις αιτίες που σας ωθούν να αισθάνεστε ανικανοποίητοι, χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα. Οι μυστικές επαφές και οι όποιες παρασκηνιακές δραστηριότητες, έρχονται τώρα στο φως, αλλάζοντας τα δεδομένα.

Share

Προβλέψεις 2014 για Ελλάδα : Αγγίζουμε τους στόχους μας! Ο πάτος σε απόσταση αναπνοής!

δεικτηςΑναλύοντας το Ωροσκόπιο της Ελλάδας (3/2/1830) και συγκεκριμένα την Ηλιακή Επιστροφή ή καλύτερα τα φετινά γενέθλια της Ελλάδας στις 3.2.2014 και ώρα 4.15π.μ. η πρόβλεψη μπορεί να μην δείχνει πλεόνασμα στην οικονομία της αλλά μία περαιτέρω καθίζηση όπου όμοια της δύσκολα να βρεθεί στα χρονικά της χώρας.
Μερικές σημαντικές αναφορές στην Ηλιακή Επιστροφή του 2014.

Share

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

κατάλογοςΣυνεχίζοντας ο Ήλιος την πορεία του στο εκκεντρικό και πρωτότυπο ζώδιο του Υδροχόου, θα ευνοήσει με την παρουσία του μέχρι και τις 18, τα ζώδια του Αέρα –Δίδυμο, Ζυγό και Υδροχόο- όπως επίσης Τοξότη και Κριό, ενώ θα δημιουργήσει προβλήματα σε Λέοντα, Ταύρο και Σκορπιό που αρνούνται πεισματικά να αποδεχτούν τις νέες καταστάσεις που μας περιβάλλουν, μένοντας προσκολλημένοι σε σταθερές αξίες και παραδόσεις και βλέποντας τον κόσμο μας μέσα απ’ τον εγωκεντρισμό, τα κτητικά τους συναισθήματα και τους προσωπικούς τους σκοπούς.

Share